28.01.2021

TAALERI OYJ                       LEHDISTÖTIEDOTE 28.1.2021 KLO 10.00

Tero Saarno nimitetty Taalerin bioteollisuusliiketoiminnan johtajaksi

Tero Saarno on nimitetty Taaleri-konsernin bioteollisuusliiketoiminnan johtajaksi. Hän siirtyy Taalerille St1 Oy:stä, jossa hän vastasi viimeksi Otaniemen geotermisen projektin toteutuksesta. Saarnolla on laaja kokemus energiateollisuudesta, ja hän tuo Taalerille syvää osaamista erityisesti uusiutuvan energian ja kiertotalouden osa-alueilta. Saarno aloittaa Taalerilla 1.2.2021, ja hän raportoi toimitusjohtaja Robin Lindahlille.

”Terolla on vahva osaaminen energiateollisuudesta ja vankka kokemus eri teknologioista, markkinoista ja projekteista. Aiomme Teron johdolla kehittää uusia bioteollisuuden pääomarahastoja ja tarjota asiakkaillemme mahdollisuuksia kanssasijoituksiin, joissa Taaleri ja sijoittajat tekevät yhdessä sijoituksen samoilla ehdoilla”, sanoo Robin Lindahl.

Taaleri Oyj

Lisätiedot:

Toimitusjohtaja Robin Lindahl, Taaleri Oyj, tel. 050 595 9616, robin.lindahl@taaleri.com 

Taaleri lyhyesti

Taaleri on finanssiryhmä, jonka emoyhtiö Taaleri Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämälle pörssilistalle. Taaleri-konserni koostuu kolmesta liiketoiminta-alueesta: Varainhoito, Vakuutus ja Energia. Lisäksi konserni tekee sijoituksia omasta taseestaan. Taalerilla oli kesäkuun 2020 lopussa hallinnoitavia varoja 7,1 miljardia euroa ja varainhoidon asiakkaita 5 700. Taaleri Oyj:llä on noin 5 200 osakkeenomistajaa. Taalerin toiminta on Finanssivalvonnan valvomaa.

Lisää tietoa yrityksestämme ja palveluistamme:
www.taaleri.com
www.taalerivarainhoito.com
www.taalerienergia.com
www.taalerikapitaali.com
www.garantia.fi

www.fellowfinance.fi

Taaleri Twitterissä


 


« Takaisin: Ajankohtaista

Seuraava
Taaleri valmistelee uutta bioteollisuuden hanketta